Definitie bouwen

Hieronder een kernschema van processen die tot een gebouw leiden. Tijdens elk proces is er een team van specialisten bezig om het gestelde doel te bereiken:

  • het initiatief
  • het ontwerp
  • de bouw
  • het gebruik

Hoewel het nog steeds voorkomt dat iemand zijn eigen huis bouwt, wordt het meeste bouwen gedaan door gespecialiseerde bouwbedrijven die in opdracht van een opdrachtgever een gebouw plaatsen.

Projectontwikkelaars laten op eigen initiatief kantoren, bedrijfspanden en wooncomplexen ontwerpen en bouwen om die naderhand te kunnen verkopen.

Zie: Wikipedia en wikipedia.org/aannemers

Zoekt u een klusbedrijf in de omgeving van Eindhoven?

Een klusbedrijf werkzaam in zowel Eindhoven, als in Veldhoven, Wintelre, Duizel, Oirschot, Best, Son, Breugel, Nuenen, Mierlo, Geldrop, Aalst en Waalre. Woont u een stukje verder van Eindhoven? Dan is alles bespreekbaar en zij combineren een uitstekende klantenservice met betaalbare prijzen. Ze zijn klantgericht, professioneel, flexibel, leveren kwaliteit en voor vertrek zoals het hoort ruimt uw klusbedrijf uit Eindhoven altijd netjes op.

Velux en Fakro dakraam plaatsen

Wilt u Velux of Fakro dakraam laten plaatsen? Ze zijn de twee marktleiders op het gebied van dakramen. Beide zijn van goede kwaliteit en ze komen met jarenlange garantie. En plaatsen ze allebei met complete aftimmering.

Schilderen

Bent u op zoek naar een professioneel en vakbekwaam schildersbedrijf dat al uw schilderwerk in orde maakt? Privé, zakelijk, interieur of exterieur? Zij schilderen al uw houten buitenkozijnen, ramen, deuren, boeiboorden, dakgoten, dakkapellen netjes en vakkundig. Muren texen, sausen, plafond witten, trap schilderen, kozijnen verven of deuren lakken? Ze doen al uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk met een perfect eindresultaat. U wilt uw huis sneller voor een goede prijs verkopen? Een mooi geschilderd huis is altijd aantrekkelijker.

Wilt u uw bedrijfspand, kantoor, winkel, restaurant of café er representatief uit laten zien of professioneel laten beschermen? Vind dan een juiste partner die op een efficiënte manier invulling kan geven aan uw schilder of onderhoudswensen.

Elektra aanleggen

Wilt u in de tuin/schuur elektriciteit aanleggen? Buitenlamp aansluiten, stopcontact aanleggen/verplaatsen, nieuw lichtpunt aanbrengen? Schakelaar of wandcontactdoos plaatsen/vervangen? Wilt u spotjes in de keuken/badkamer laten plaatsen of wilt u een lichtschakelaar door een dimmer laten vervangen? Van lampen ophangen en afzuigkap plaatsen tot elektrische garagedeuraandrijving aansluiten. Leiding in de muur frezen, sleuven zagen voor ons geen probleem.

Plafond verlagen

Een verlaagd plafond heeft verschillende voordelen. U kunt een kamer of hal gezelliger maken of een ruw- of balkenplafond verbergen. U kunt er inbouwspots, TL-lampen of LED lampen in kwijt en elektriciteitskabels en leidingen achter wegwerken. Een verlaagd plafond bespaart u ook aanzienlijke stookkosten.

Muur plaatsen

Wilt u een andere indeling van het huis hebben door het verplaatsen van wanden? Ze plaatsen scheidingswanden van elk gewenst materiaal. Scheidingswand van gipskartonplaten, een tussenwand van gipsblokken (gibo blok) of een muur van gasbetonblokken (ytongblokken, celbetonblokken of cellenbetonblokken) kan allemaal. Voor winkels plaatsen wij ook MDF of multiplex wanden.

Meubels van gipsplaten maken

Wilt u een boekenkast, een tv-meubel of een kledingkast laten bouwen? Of juist een inloopkast van gipsplaten laten maken? Flatscreen tv (Lcd, Led, Plasma televisie) inbouwen? Er wordt met u meegedacht.

Woning aanpassen / rolstoelvriendelijk maken

Wanneer uw woning door ouderdom of handicap niet meer op uw fysieke gesteldheid aansluit, is het vaak niet de wens om te verhuizen. Een woning aanpassen is dan een goede mogelijkheid. Het aanbrengen van steunen, beugels, het verwijderen van drempels, het verbreden van doorgangen, het plaatsen van een verhoogd toilet, het vervangen van een grindpad door tegels, het tochtvrij maken van een woning of het verplaatsen van een muur.

Onderhoud winkels / restaurants / cafés / kantoren

Ze bieden bedrijven totaalonderhoud aan en verrichten onder andere de volgende werkzaamheden: kantoorinrichting, winkelinrichting, balie/toonbank aanpassingen, scheidingswanden/systeemwanden plaatsen. Tevens doen ze aanpassingen in zorghuizen en ziekenhuizen, in artsenpraktijken, tandartspraktijken, onderhoud van schoolgebouwen en onderhoud van winkels.

Reparaties / montage

Moet u een Ikea kast in elkaar zetten? Uw nieuwe Leen Bakker dressoir laten monteren? Een Kwantum buffetkast, vitrinekast, kledingkast, boekenkast, badkamerkast, ladekast, linnenkast, tv kast, schoenenkast, commode, kinderkast, nachtkastje, bed, tafel of bureau in elkaar zetten? Wilt u een deur afhangen, een afzuigkap plaatsen of een kast ophangen? Dat kan allemaal.